Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

Dijaspora klub

Dijaspora klub Privredne komore Srbije

Hiljade naših ljudi u inostranstvu rade u međunarodnim, lokalnim, sopstvenim kompanijama ili na univerzitetima.Većina ih je vezana za Srbiju i imaju specifična znanja korisna za maticu.
Sa druge strane, srpska preduzeća imaju interese u zemljama širom sveta.Oni su stalno u potrazi za novim poslovnim prilikama van granica naše zemlje.

Od priotitetnog značaja za ulazak na nova tržišta su:
• istraživanja i studije ciljnih tržišta
• potencijalni klijenti,
• konkurencija
• važeći propisi

Preko Dijaspora kluba - informacije se mogu dobiti iz prve ruke. Dijaspora klub je globalna mreža koja putem interneta povezuje poslovne ljude iz Srbije i dijaspore, a koji žele da razmene svoja znanja i poslovne kontakte u nastojanju da prošire svoje aktivnosti.

Ukoliko smatrate da vaše znanje i iskustvo mogu koristiti srpskim firmama koje traže poslovne prilike u inostranstvu, želite da ostanete u kontaktu sa srpskom privredom i želite da redovno dobijate privredne vesti iz Srbije u elektronskoj formi postanite član kluba Dijaspora.

Član kluba Dijaspora možete postati popunjavajući prijavni list (formular) na portalu PKS, http://www.pks.rs/Default.aspx?tabid=3132 , a odmah posle registracije, Centar za dijasporu PKS dodeljuje članu lozinku koja omogućava pristup forumu i diskusiju među članovima dijaspora kluba.


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanjeprijava trenera u dualnom obrazovanju
parlament
RS MTTT baner

.