Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

JAČANJE KAPACITETA ZADRUGA I UDRUŽENJA POLJOPRIVREDNIKA U REPUBLICI SRBIJI

Program obuke „Jačanje kapaciteta zadruga i udruženja poljoprivrednika u Republici Srbiji“ održan je 26 i 27. aprila 2018. godine u prostorijama Regionalne privredne komore Zaječar. Ovaj dvodnevni trening je realizovan u okviru projekta „Pomoć za trgovinu – podrška razvoju proizvodnih kapaciteta agroindustrijskog sektora u Srbiji“, koji finansira Vlada Ruske Federacije, a implementira Program za razvoj Ujedinjenih nacija (UNDP).
Realizatori i predavači programa obuke su bili: Đorđe Teofilović i Ivana Dulić Marković iz konsultantske kompanije „Seedev“, Tamara Živadinović i Vladislav Živadinović iz Mena Group i Milica Tošić iz UNDP-a.


U prvom delu obuke učesnici su upoznati sa prednostima i ograničenjima zadruga i udruženja, pravnim osnovama delovanja zadruga i udruženja, problemima u razvoju zadruga i udruženja u Srbiji. Drugog dana obuke obrađene su sledeće teme: održiva poljoprivreda, konkurentnost poljoprivrede u Srbiji, konkurentnost poljoprivrede u svetu, razumevanje tržišta i pozicioniranje na tržištu.
Predstavnici zadruga i udruženja poljoprivrednika su aktivno učestvovali u treningu i razmenjivali svoja iskustva.

Galerija fotografija


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanjeprijava trenera u dualnom obrazovanju
parlament
RS MTTT baner

.