Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

PKS USPOSTAVILA SARADNJU SA MODUL UNIVERZITETOM IZ BEČA

Imajući u vidu potrebe naših članica, Privredna komora Srbije je pokrenula nekoliko inicijativa za izmene i novine u formalnom i neformalnom obrazovanju, a u skladu sa iskazanim potrebama privrede i prepoznatim najboljim praksama u Evropskoj uniji.

Privredna komora Srbije i Poslovna akademija Privredne komore Srbije su nedavno uspostavili saradnju sa MODUL Univerzitetom iz Beča na sprovođenju MBA programa posebno dizajniranog za zaposlene koji žele da unaprede svoja znanja i napreduju u karijeri.

MODUL Univerzitet iz Beča jedan je od vodećih međunarodnih univerziteta u Austriji, u vlasništvu je Privredne komore Beča, koja je najveći organizator privatnog obrazovanja u Austiriji.

Na osnovu saradnje Poslovne akademije Privredne komore Srbije i MODUL Univerziteta studentima je omogućeno da u skladu sa svojim poslovnim obavezama pohađaju deo nastave u Beogradu, a deo u Beču ili Dubaiju i pritom dobiju diplomu prestižog austrijskog privatnog univerziteta.

MBA Program je osmišljen tako da pored jačanja kapaciteta iz opšteg menadžmenta, liderstva, organizacije i poslovanja, u zavisnosti od preferenci studenata nudi mogućnost specijalizacije u više oblasti, kao što su turizam i hotelijerstvo, novi mediji i informacioni menadžment, preduzetništvo i održivi razvoj.

Ovim putem vas pozivamo na info dan na kome će biti predstavljeni detalji MBA programa, a koji će se održati u četvrtak 17. maja 2018. godine u periodu od 9 do 16 časova u sali 3, Privredne komore Srbije, Resavska 13-15 u Beogradu. Kako biste bili u mogućnosti da pojedinačno komunicirate sa predstavnicima MODUL univerziteta i dobijete sve potrebne informacije, možete da najavite vaš dolazak i tako rezervišete vaš termin putem mejla ili telefona:

Marija Mitrović Bošković: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
+381 11 33 04 539

Više informacija u vezi sa MBA programom možete naći na sajtu MODUL Univerziteta u Beču https://www.modul.ac.at/study-programs/mba/general-mba-overview/


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanjeprijava trenera u dualnom obrazovanju
parlament
RS MTTT baner

.