Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

ČLANICE PKS RPK ZAJEČAR NA 13. SAJMU ETNO HRANE I PIĆA 2018

13. sajam Etno hrane i pića 2018. je održan od 21. do 24, novembra 2018. godine u Beogradu pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i uz podršku Privredne komore Srbije.
Sajam je ispred Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede otvorio državni sekretar Velimir Stanojević. Učešće na ovom Sajmu uzelo je više od 380 učesnika, koji su na pojedinačnim ili grupnim štandovima ponudili više od 2.500 različitih tradicionalnih prehrambenih proizvoda, karakterističnih za uža geografska područja, najčešće tradicionalnih proizvoda, ručne izrade i od organski gajenih sirovina, koji se prave po posebnoj recepturi i u ograničenoj količini za tržište (tzv. nacionalni specijaliteti).
Na zajedničkom štandu RPK Zaječar, RPK Leskovac, RPK Požarevac i RPK Niš svoje proizvode je predstavilo 50 izlagača. Sa područja zaječarskog i borskog upravnog okruga učestvovali su: „Timomed “ i „Rubi sokovi“ iz Knjaževca i Vinarija Krajina Rajac. Posetioci Sajma su iskazali veliko interesovanje za proizvode naših članica, a neke proizvode su mogli i da probaju i uvere se u njihov kvalitet.

Galerija fotografija


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanje
parlament
RS MTTT baner

.