Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

Seminar „Aktuelnosti iz oblasti prevoza tereta u drumskom saobraćaju"

Privredna komora Srbije - Udruženje saobraćaja, Centar za stručno osposobljavanje u transportu i RPK Zaječar su 6. decembra 2018. godine organizovali informativno - konsultativni seminar na temu aktuelnosti iz oblasti prevoza tereta u drumskom saobraćaju, kome su prisustvovali predstavnici transportnih i logističkih preduzeća sa područja Zaječarskog i Borskog upravnog okruga.
U prepunoj sali PKS-RPK Zaječar okupljeni privrednici su prisustvovali veoma korisnom i zanimljivom predavanju od strane predavača Tatjane Ivanović, ispred Kancelarije Ivanović i Stevana Jovićevića ispred firme Tahograf BG i Nebojša Jevtić, rukovodilac centra za stručno osposobljavanje u transportu PKS.


Seminar je bio namenjen vlasnicima, rukovodiocima i zaposlenima u svim privrednim subjektima koji vrše prevoz, javni ili za sopstvene potrebe, kao i korisnicima TIR sistema, kako bi se upoznali sa aktuelnim izmenama i dopunama Zakona o prevozu tereta u drumskom saobraćaju, koji donosi određene novine. Osim ovog, na seminaru je bilo reči i o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, kao i o aktuelnom Zakonu o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima.

Galerija fotografija


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanje
parlament
RS MTTT baner

.