Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

Prezentacija proizvoda i usluga Komercijalne banke

U sklopu programa „Decenija preduzetništva“ i kampanje za podršku ženskog preduzetništva, Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga i Кomercijalna banka AD Beograd organizovale su, 14.12.2018. godine u prostorijama PKS-RPK Zaječar, prezentaciju proizvoda i usluga Кomercijalne banke u cilju predstavljanja pogodnosti i podrške za razvoj preduzetništva i malog biznisa.
Na prezentaciji je najviše bilo reči o proizvodima i uslugama koje Komercijalna banka nudi upravo u svrhu podrške i pomoći razvoju preduzetništva u Srbiji, a obuhvatila je sve aspekte poslovanja u odnosu sa klijentima – od otvaranja i vođenja računa, digitalnih kanala, kreditno-depozitnog poslovanja do sveobuhvatne podrške za zaposlene.


Ispred Кomercijalne banke prisutnima su se obratili Gordana Lazarević, direktor prodaje mikro klijentima Niš, Tanja Milijić, direktor ekspoziture Zaječar, Biljana Đorđević, koordinator za mikro i agro biznis Zaječar i Slobodan Popović, koordinator za mikro biznis Niš.

Galerija fotografija


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanjeprijava trenera u dualnom obrazovanju
parlament
RS MTTT baner

.