Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

Upis učenika - dualno obrazovanje

U toku je planiranje upisa učenika u srednje škole za školsku 2019/2020. godinu po dualnom modelu obrazovanja, koji Privredna komora Srbije realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Poslodavci koji žele da se uključe, popunjavaju IZJAVU O NAMERI ZA UKLjUČIVANјE U DUALNO OBRAZOVANјE i šalju je odgovornoj osobi u Privrednoj komori Srbije najkasnije do 31. januara 2019. godine. Izjava o nameri, uputstvo za popunjavanje i adresa na koju se šalje izjava nalaze se u prilogu.

Na bazi prikupljenih Izjava o nameri, Privredna komora Srbije formira Predlog o potrebama privrede za budućim kadrovima i dostavlja ga Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja na osnovu koga se donosi odluka o strukturi upisa u srednje škole za dualni model obrazovanja– broju učenika i odeljenja za svaku opštinu i grad na teritoriji Republike Srbije.

Konačnu odluku Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja doneće objavljivanjem Konkursa za upis učenika u srednje škole koji se očekuje krajem aprila 2019. godine.

Sve potrebne informacije možete preuzeti iz dokumenata u prilogu.

Kontakt osoba: Tatjana Račić
Tel: 019/210-135
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanjeprijava trenera u dualnom obrazovanju
parlament
RS MTTT baner

.