Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

Nemački Ambasador posetio RPK Zaječar

U okviru obeležavanja devetnaest godina nemačko-srpske razvojne saradnje tokom kojih je Nemačka podržala Srbiju sa više od 1.8 milijardi evra, nemački ambasador u Srbiji Tomas Šib, posetio je Zaječar u ponedeljak, 11. marta 2019. godine.
Kako je predviđeno protokolom, nakon posete Gradskoj upravi, Ambasador je, zajedno sa predstavnicima GIZ-a posetio Regionalnu privrednu komoru Zaječar i sa direktorom Dejanom Tošićem i saradnicima razgovarao o privrednim potencijalima Timočke Krajine kao i o unapređivanju dalje saradnje.

Tokom prezentacije upoznat je sa industrijskim, turističkim i poljoprivrednim potencijalima Zaječarskog i Borskog upravnog okruga. Prikazan je i kratak film o Međunarodnom sajmu „Zdravo-domaće-prirodno“, Sajmu turizma i Sajmu finansija koje RPK Zaječar u saradnji sa Gradskom upravom organizuje već sedam godina za redom. Tom prilikom Ambasadoru je upućen poziv za učešće na Sajmu i uručen prigodan poklon - Kapija Felix Romuliane. 
Nakon prezentacije i razgovora sa predstavnicima Komore, Ambasador je obišao Info-centar u prostorijama Komore koji je rezultat realizacije projekta između Privredne komore Srbije, GIZ-a i Instituta za standardizaciju Srbije.

Galerija fotografija


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanjeprijava trenera u dualnom obrazovanju
parlament
RS MTTT baner

.