Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

84. MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU

Firme sa područja Zaječarskog i Borskog okruga tradicionalno učestvuju na poljoprivrednom  sajmu.
Na štandu  kompanije FPM Agromehanika iz Boljevca izloženi su  novi ali i postojeći proizvodi. Tokom trajanja sajma važe specijalni uslovi kupovine sa popustom do 30%, kao i izuzetno povoljne kamatne stope za kupovinu na kredit.  Agromehanika ove godine je osvojila tri Zlatne i tri Velike zlatne medalje,  kao i Veliki šampionski pehar za razvoj i proizvodnju mašina za obradu zemljišta i usitnjavanje biljnih ostataka.
KGH Inženjering iz Zaječara na štandu predstavio je svoj proizvodni i uslužni spektar koji obuhvata instalaciju postrojenja, grejanja, hlađenja i ventilacije. Ovaj štand je ukrasio i  sadni materijal cveća, perena, četinara i ukrasnog šiblja koji proizvodi Rasadnik Morarević iz Čokonjara.
Timomed doo iz Knjaževca dobitnik  je Velikog  šampionskog  pehara za vrhunski kvalitet meda I dijetetskih proizvoda na bazi pčelinjih proizvoda.


Zemlja partner je Bosna i Hercegovina, koja je kolektivnim nastupom firmi i komora predstavila ponudu i dostignuća u oblasti agro-biznisa. Direktor PKS-RPK Zaječar, Dejan Tošić je sa svojim poslovnim saradnicima iz BIH,  Nedredom Kikanovićem,  predsednikom Kantonalne privredne komore Tuzla i Dinom Kalesićem obišao sajam.  Tom prilikom razgovarali su o mogućnostima ovih kompanija  za ulazak i proširenje na  tržište BIH, kao i  o  učešću Komore Tuzle na Međunarodnom sajmu „Zdravo-domaće-prirodno“.

Galerija fotografija

7. sajam ZDP

Vreme do sajma

parlament

drugi o nama