Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

NACRT ZAKONA O DUALNOM OBRAZOVANJU

Poštovani,
Obaveštavamo Vas da je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo poziv na  javnu raspravu o Nacrtu zakona o dualnom obrazovanju.
S obzirom na to da je suština dualnog obrazovanja realizacija jednog dela nastavnih planova i programa u privrednim subjektima, pozivamo Vas da se upoznate sa tekstom Nacrta zakona i da date svoje predloge i sugestije, najkasnije do utorka, 6. juna 2017 godine.
U prilogu Vam, pored teksta Nacrta zakona, dostavljamo i njegov kraći prikaz, koji Vam može biti od pomoći u pripremi sugestija i komentara.
Vaše komentare i sugestije možete dostaviti Sektoru edukacije na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , kako bismo ih, po objedinjavanju, dostavili Ministarstvu prosvete, nauke  i tehnološkog razvoja.


Na sledećem linku nalaze se i ostale potrebne informacije, kao što su Program javne rasprave i Obrazloženje zakona http://www.mpn.gov.rs/javni-poziv-za-ucesce-u-javnoj-raspravi-o-nacrtu-zakona-o-dualnom-obrazovanju/.
Pored toga, za sve potrebne dodatne informacije na raspolaganju je i Centar za dualno obrazovanje Privredne komore Srbije, kontakti:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , tel.  Ana Stojanović 011/41 49 441, Ivana Kovačević 011/33 04 532.
Koristimo priliku da Vas obavestimo i da ćemo povodom poziva na javnu raspravu o Nacrtu zakona o dualnom obrazovanju organizovati Okrugli sto u Privrednoj komori Srbije u utorak 6. juna 2017. u 10.00 u velikoj sali 1, Resavska 13-15, Beograd.


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanje
parlament
RS MTTT baner

.