Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

KARAVAN „DUH MLADOSTI“ U NEGOTINU

Karavan „Duh mladosti“ realizovan je 04.10.2017. godine u Negotinu, na trgu Stevana Mokranjca, u vremenskom periodu od 16h do 20h. Cilj Karavana jeste promovisanje Nacionalnog modela dualnog i preduzetničkog obrazovanja, kao i edukacija o značaju dualnog obrazovanja za Srbiju.
Posetioci su imali priliku da na licu mesta čuju detaljne informacije o dualnom obrazovanju, o saradnji škola i privrede u svom mestu, kao i o značaju ove veze kako bi mladi ljudi završavali školu sa visokim kompetencijama i bili cenjeni na tržištu rada.
Manifestaciju su otvorili predstavnici Privredne komore Srbije, omladinske organizacije „Spirit of Youth“ zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave, škola i kompanija uključenih u sistem dualnog i preduzetničkog obrazovanja.

Nakon otvaranja, održana je panel diskusija na kojoj su zainteresovani učesnici dobili odgovore na sva postavljena pitanja u vezi sa dualnim obrazovanjem.
Najmlađi su imali priliku da se oprobaju u sportskim aktivnostima poput malog fudbala, basketa 3-3, poligona i mnogim drugim, kao i da učestvuju u Kvizu znanja.
Negotinci su, takođe, imali priliku da učestvuju u akciji koju organizuju „Spirit of Youth“ i „Radio S“ – „Zgib zona“ u kojoj grad koji uradi najviše zgibova osvaja renoviranje dečijeg parka ili sportskog igrališta po želјi.

Galerija fotografija

Vreme do sajma

parlament

drugi o nama