Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

USKRŠNJI BAZAR 2018

U organizaciji PKS-Regionalne privredne komore Zaječarskog i Borskog upravnog okruga i Grada Zaječar od 29. do 31. marta 2018.g. po treći put je održana manifestacija Uskršnji bazar.
Glavni cilj organizovanja ovog događaja jeste afirmacija lokalnih tradicionalnih proizvoda. Timočka Krajina ima izvanredne potencijale za proizvodnju tradicionalnih prehrambenih proizvoda, tradicionalne metode i recepture za pripremu najraznovrsnijih jela i pića, kao i poljoprivredna gazdinstava koja se lako mogu uklopiti u ovu proizvodnju.
Više od sedamdeset izlagača predstavilo je različite proizvode: kvalitetna vina i rakije, lekovito bilje, mlečni proizvodi, med, mesni proizvodi, tkani radovi, ručno rađen nakit, slatkiši i brojni drugi tradicionalni proizvodi. Osim izlagača iz Timočke Krajine, bilo je izlagača iz Vojvodine, Niša, Pirota, Leskovca, Kuršumlije...


Tokom trajanja Uskršnjeg bazara, direktor Komore Zaječar, Dejan Tošić, razgovarao je sa izlagačima o tome koliko su zadovoljni svojim učešćem na manifestacijama koje organizuju Komora i Grad i koliko im znači ovakav vid promocije. Učesnici bazara su dali najviše ocene za organizaciju manifestacije popunjavanjem upitnika, ali i predloge i sugestije za naredne manifestacije u organizaciji PKS-RPK Zaječar i Grada Zaječar.
Posetioci su tokom tri dana Uskršnjeg bazara imali priliku i da probaju domaće proizvode i uvere se u njihov kvalitet.

Galerija fotografija


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanjeprijava trenera u dualnom obrazovanju
parlament
RS MTTT baner

.